Certificaten uitgereikt aan nieuwe maatjes

Op 7 januari 2020 hebben vijf nieuwe vrijwilligers van het Tandem Maatjesproject hun certificaat in ontvangst mogen nemen. In drie dagdelen hebben de vrijwilligers Humanitas beter leren kennen, kennis genomen van verschillende theorieën en is er veel geoefend. Ook onze collega Maaike van Zundert, coördinator Tandem Nieuwkomers, heeft de training met veel plezier gevolgd.

De kersverse vrijwilligers gaan zich met veel plezier inzetten voor onze burgers in Lansingerland die even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze gaven aan dat alle onderwerpen in de praktijk passen, je veel eigen inbreng hebt en dat de sfeer gezellig en open was.

Heb je ook interesse om iemand te ondersteunen door samen boodschappen te doen, te koken, ergens een kop koffie te gaan drinken of gewoon gezellig een wandeling te maken en onderweg lekker te kletsen of een nieuwkomer wegwijs te maken in Lansingerland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De nieuwe vrijwilligers samen met Maaike van Zundert (coördinator Tandem Nieuwkomers, 2e van rechts) en Monica van den Akker (coördinator Tandem Maatjesproject) © Humanitas Lansingerland

Wil je ons team van vrijwilligers komen versterken of zoek je een mbo/hbo-stage? Dan zijn we op zoek naar jou. Schroom niet en neem contact op met Monica van den Akker, coördinator Tandem Maatjesproject. Zij staat je graag te woord.

telefoon 06 35 11 86 18

e-mail m.vandenakker@humanitas.nl

In de media

Terug naar het nieuwsoverzicht