Certificering nieuwe vrijwilligers

Maar liefst 8 nieuwe vrijwilligers hebben op 26 september 2019 hun certificaat in ontvangst mogen nemen uit handen van Jaap Wolf, portefeuillehouder van het Tandem Maatjesproject. In drie dagdelen hebben de vrijwilligers en stagiairs Humanitas beter leren kennen, kennis genomen van verschillende theorieën en is er veel geoefend. Maar bovenal was het ook erg gezellig.

Doe jij mee met de volgende training bij Humanitas Lansingerland Tandem Maatjesproject?

Als vrijwilliger of stagiair bij het Tandem Maatjesproject ondersteun je een inwoner van Lansingerland die het even niet alleen kan. Als maatje ga je samen iets leuks doen: een kop koffie drinken, lekker kletsen, samen boodschappen doen, een wandeling maken of een weekplanning opstellen.

Maar vind je het leuk om een nieuwkomer wegwijs te maken in onze gemeente, dan kan dat ook. Eenzaamheid of sociaal isolement is niet leeftijdgebonden. Onze deelnemers zijn dus van jong tot oud.

Ben je ook op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk en wil je jouw kwaliteiten inzetten? Zoek je een goede mbo/hbo-stage? Dan zijn we op zoek naar jou.

Schroom niet en neem contact op met Monica van den Akker, coördinator Tandem Maatjesproject. Zij staat je graag te woord.

telefoon 06 35 11 86 18

e-mail m.vandenakker@humanitas.nl


In de media
Artikel op herautonline.nl – 16 oktober 2019

Terug naar het nieuwsoverzicht