Lansingerland

Laat 10-jarig Humanitas Lansingerland jouw hartewens in vervulling gaan?

Heb jij een Hartenwens? Voor jezelf of voor iemand anders? Dan is het nu je kans!

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op het in vervulling laten gaan van jouw Hartenwens? Of wil je de Hartenwens van een ander in vervulling laten gaan? Stuur dan vóór maandag 12 november a.s. je Hartenwens naar Hartenwenshumanitas@gmail.com. Stuur je het ons liever via de post? Dat kan natuurlijk ook. Stuur je brief of kaart dan naar Hartenwens Lansingerland, Dorpsstraat 5, 2665 BG Bleiswijk.

 

Belangrijk bij het aanmelden van de Hartenwens is het vermelden van naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum*. Beschrijf je wens en laat ons weten waarom juist deze Hartenwens in vervulling moet gaan.

 

Lokale wensen

Wij zijn een lokale afdeling van de vereniging Humanitas. Mede daarom zijn wij op zoek naar Hartenwensen die in Lansingerland te vervullen zijn. Dus lokale wensen, die realistisch zijn en een sociaal karakter hebben. Denk hierbij niet te groot. Waar maak jij iemand blij mee of waar word je zelf blij van? Een mooie bos rozen kan al het verschil maken.

 

*Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor deze Hartenwens actie. Na afloop van de actie zullen wij direct alle gegevens verwijderen.

Terug naar het nieuwsoverzicht