Humanitas Bingo verbindt tijdens Week tegen Eenzaamheid

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid organiseerde Humanitas Lansingerland op 1 oktober 2019 een Recycling Bingo. Nadat Humanitas Lansingerland een verzoek had ingediend bij Bakker Ammerlaan of zij iets konden betekenen tijdens deze bingomiddag kregen wij direct een positief antwoord. “Als warme bakker zijn we in de buurt, maar ook zeker voor de buurt. Initiatieven in de buurt, waardoor buurtgenoten nader tot elkaar komen, draagt Bakker Ammerlaan een warm hart toe.” De gesponsorde gebakjes smaakten de bezoekers van onze bingo dan ook voortreffelijk, tijdens de koffie en gedurende het kennis maken met elkaar.

Maar daarna was het toch echt tijd om aan de slag te gaan en de bingokaarten tevoorschijn te halen. Alle bezoekers van de Bingo gingen naar huis met mooie cadeaus; iedereen had prijs. De hoofdprijs, een cadeaubon voor een lunch van eetcafé Jofel in Bleiswijk, werd ook met open armen ontvangen.

Door iets eenvoudigs als een bingomiddag te organiseren, zorgen we ervoor dat inwoners van onze gemeente die soms alleen zijn, met elkaar in contact komen. De bingo van Humanitas Lansingerland was daarom een groot succes.

Een steun voor je medemens zijn? Word dan vrijwilliger bij Humanitas Lansingerland.

Vind jij het leuk om iemand te bezoeken die eenzaam is? Of weet je iemand die een maatje kan gebruiken? Neem dan contact op met Monica van den Akker, coördinator Tandem Maatjesproject. Zij geeft je graag vrijblijvend meer informatie.

telefoon 06 35 11 86 18

e-mail m.vandenakker@humanitas.nl

In de media
Artikel in Hart van Lansingerland – 8 oktober 2019
Artikel op hartvanlansingerland.nl – 10 oktober 2019
Artikel op herautonline.nl – 16 oktober 2019

Terug naar het nieuwsoverzicht