Jubileumwebinar Home-Start voor ouders

20 april 2021

Home-Start van Humanitas Lansingerland organiseert ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan het inspiratiewebinar ‘Alle ballen in de lucht: Hoe dan?!’. Op maandag 26 april 2021, aanvang 20.00 uur, zijn alle vaders, moeders, (mede-)opvoeders, en andere geïnteresseerden in Lansingerland van harte welkom dit webinar bij te wonen. Family Factory verzorgt het webinar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Humanitas Home-Start biedt dit webinar aan als een van de activiteiten in het kader van de viering van haar 10-jarig bestaan in Lansingerland. De afgelopen 10 jaar heeft Home-Start met de inzet van getrainde vrijwilligers vele gezinnen in Lansingerland een steuntje in de rug kunnen geven. Met een luisterend oor en praktische en emotionele steun kunnen ouders er weer tegen. Home-Start coördinator Henriëtte Staarthof vertelt: ‘Wij hebben gezien dat ouders veel veerkracht hebben en dat tools geven en deproblematiseren werkt. Dit webinar sluit daarop aan.’

In dit 60 minuten durende webinar wordt ingegaan op het drukke leven waar veel gezinnen mee te maken hebben. Met als gevolg daarvan de uitdagingen waar vele moeders en vaders voor komen te staan. Het webinar geeft handvatten hoe het leuk te houden en te zorgen dat je als ouder niet volledig opgebrand raakt. Op basis van praktische stappen ga je ervaren hoe je afrekent met het gevoel dat alles tegelijk moet gebeuren. Leer hoe je meer rust in je gezinsleven kunt ervaren!

‘Dit webinar wordt verzorgd door Family Factory’, vertelt Home-Start coördinator Ellis Neeleman. Family Factory wil net als Home-Start, ouders een steuntje in de rug geven om de vader of moeder te worden die je graag wil zijn voor je kinderen. Family Factory doet dat onder andere door het geven van webinars en workshops.

Aanmelden

Het webinar vindt plaats op maandag 26 april aanstaande, aanvang 20.00 uur, en duurt ongeveer 60 minuten. Wees welkom! Wil je meer weten of deelnemen, kijk dan op de website van Family Factory.

Interesse in ondersteuning als gezin of in vrijwilligerswerk bij Humanitas Home-Start Lansingerland? Mail dan naar home-start.lansingerland@humanitas.nl. Meer informatie over Family Factory is te vinden op www.familyfactory.nu.

Terug naar het nieuwsoverzicht