Mijn Hartenwens: lunchen en een filmpje pakken met mijn gezin!

19 juni 2019

“Wij leven onder het sociaal minimum. We zijn al jaren niet naar de film geweest. Niet met ons gezin eens een lekker hapje buiten de deur eten in een echt restaurant. Wat zou ik dat onze kleine jongen toch graag gunnen. Maar het lukt ons financieel gewoon niet door allerlei omstandigheden”.

Een Hartenwens die ons naar de keel greep. Wat voor een ieder zo heel gewoon is, is voor een ander helemaal niet zo gewoon. Reden genoeg om deze wens in vervulling te laten gaan.

Drie bioscoopbonnen voor de film Captain Marvel en aansluitend een heerlijke lunch, was wat wij als Humanitas Lansingerland konden aanbieden.

“Heel erg bedankt, zegt vader, dat jullie dit voor ons hebben kunnen doen. We hebben genoten, we hadden dit zelf echt niet kunnen bekostigen, heel erg bedankt”.

Het zit ‘m in de kleine dingen waar je een gezin zo blij mee kan maken. We hebben het heel graag gedaan. Humanitas Lansingerland heeft weer een Hartenwens kunnen vervullen.

Humanitas is er voor de burgers in heel Lansingerland. Wij kunnen maatjes bieden om burgers te ondersteunen bij hun financiële administratie, als ondersteuning voor ouders in een gezin of als maatje voor mensen zonder sociale contacten of die eenzaam zijn. Lijkt jou het leuk om een paar uurtjes per week iemand te ondersteunen of ken je iemand die die ondersteuning goed kan gebruiken? Neem dan contact op met Monica van den Akker, coördinator Tandem Volwassenen.

Zij geeft je graag meer vrijblijvende informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht