Lansingerland

Week van de Eenzaamheid 2018

Vrijwilligers maken creaties in de stijl van Hundertwasser te combineren met illustraties die eenzaamheid en de oplossing hiertegen uitbeelden.

Het Humanitas Tandem maatjesproject Lansingerland ondersteunt al jaren inwoners van Lansingerland, van jong tot oud, die een steuntje in de rug nodig hebben. Dit doen zij met behulp van enthousiaste vrijwilligers en stagiaires.

Afgelopen juni hebben deze vrijwilligers, tijdens de jaarlijkse vrijwilligersdag van Tandem, een schilder workshop gevolgd. Zij werden geïnspireerd door Friedensreich Hundertwasser, een Oostenrijkse kunstenaar die werkt met kleuren en ronde abstracte vormen,
De opdracht was om de stijl van Hundertwasser te combineren met illustraties die Eenzaamheid en de oplossing hiertegen uitbeelden.

Op deze schildersezels ziet u het resultaat. We hebben 8 willekeurige schilderijen uitgekozen.

Heeft u interesse in het dankbare en interessante werk als vrijwilliger bij onze gezellige vereniging Humanitas? Dan kunt u contact opnemen met: Jacqueline Henskens, co├Ârdinator van het Tandem maatjesproject Lansingerland. J.henskens@humanitas.nl 06-35118716.

Terug naar het nieuwsoverzicht