Welkom bij Humanitas afdeling Leeuwarden

Telefoonnummer:
058 266 6608

CONTACT

Humanitas: Corona maatregelen

Maatregelen coronacrisis

De afgelopen week is een aantal corona beperkingen opgeheven. Dat zullen veel mensen prettig vinden maar het roept bij anderen ook vragen op. Vragen waarom men op bepaalde plaatsen wel een of ander (vaccinatie) bewijs moet laten zien en op andere plaatsen weer niet. 

Lees verder de bijlage met de Update over coronabeleid Humanitas uit de laatste Nieuwsbrief van Humanitas landelijk (datum 15 september): 

Humanitas: Wat we doen

Eenzaamheid

Onder het thema Eenzaamheid vallen diverse projecten om veel verschillende mensen te helpen. Ouderen die niet alleen naar de dokter of ziekenhuis willen of durven of iemand zoeken om 's middags eens een spelletje te doen, maar ook jongeren met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking die een maatje zoeken! Onder dit thema valt ook onze klussendienst Effe Doen.

Bekijk hier de activiteiten!

Humanitas: Wat we doen

Opvoeden

Heb je een gezin met jonge kinderen en weleens behoefte aan opvoedings-ondersteuning? Home-Start ondersteunt bij de opvoeding van kinderen, biedt praktische hulp en vriendschappelijk contact. We kunnen helpen contact te leggen met andere ouders om ervaringen uit te wisselen of misschien een nieuwe vriendschap. Ouders ervaren dit meestal als prettig.

Bekijk hier de activiteiten!

Humanitas: Wat we doen

Opgroeien

Opgroeien is de mooiste en meest belangrijke tijd in ieders leven en daarom bieden wij ook hier hulp. Kinderen die het op school niet helemaal bij houden kunnen extra hulp krijgen in taal en ander huiswerk.

Andere kinderen kunnen om bepaalde redenen niet op vakantie en ook hier is aan gedacht met de kindervakantieweken!

Bekijk hier de activiteiten!

Humanitas: Wat we doen

Detentie

Een goed contact tussen vaders en hun kinderen is belangrijk want vaders hebben een grote invloed op hun kinderen. Het contact vanuit een gevangenis verloopt anders of moeilijker. Dit geldt ook als ze uit detentie zijn. Vrijwilligers helpen vaders contact met hun kinderen en het gezin te houden.

Bekijk hier de activiteiten!

Humanitas: Thuisadministratie Leeuwarden

Thuisadministratie

Zie je door de vele post, de administratie niet meer?

Humanitas Thuisadministratie helpt je om inzicht te krijgen en te ondersteunen bij keuzes die je moet maken bij je geldproblemen.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden.

Klik hier voor meer informatie

Afbeelding:

DOE OOK MEE!

Draag je Humanitas een warm hart toe? En wil je ons steunen? We zijn met alle vormen van hulp enorm blij! Doe mee als vrijwilliger, donateur of lid en help ons nog meer mensen een steuntje in de rug te geven.

Bekijk hier onze partners!

Het geven is belangrijker dan nemen. Je krijgt er veel dankbaarheid voor terug.

Deze vrijwilliger helpt mensen met een beperking. Maatje Hang-Aut