Kindervakantieweken 2021

Afgelopen jaar is duidelijk geworden dat samen spelen met vriendjes en vriendinnetjes en avonturen beleven – los van het gezin - belangrijker en waardevoller is dan ooit. Op kamp gaan met leeftijdsgenoten draait daarbij om het uitgedaagd worden grenzen te verleggen en talenten te ontdekken. Tijdens kampen zijn kinderen niet alleen fysiek bezig, maar ontwikkelen ze ook vaardigheden zoals verantwoordelijkheid nemen, uitdagingen aangaan en samenwerken met kinderen van verschillende achtergronden. Samenleven tijdens een kamp is van belang voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren en draagt bij aan de positieve gezondheid.

Humanitas organiseert elk jaar vakantieweken voor 400 kinderen van 6 t/m 14 jaar die door omstandigheden zelf niet op vakantie kunnen. Groepen van 40 kinderen en 14 man leiding beleven ‘DE’ week van het jaar. Met elkaar bedenk je wat er op het menu staat en werk je aan een programma vol avontuur.

We zijn op zoek naar groepsleiding, kooktalenten en vliegendekiepers. Wil jij het team komen versterken? Meld je dan via volgend mailadres

d.ebbekink@humanitas.nl

(Bij veel opleidingen bestaat de mogelijkheid om hier studiepunten voor te krijgen.)

 

-Het is de motivatie die telt!-

 Laat je inspireren en kijk deze video

https://www.youtube.com/watch?v=OlWcgnrbJzI

Met vriendelijke groet,

Dana Ebbekink

Kindervakantieweken Humanitas District Noord

 

 T 050 3120633 | M 06 12837082

d.ebbekink@humanitas.nl | www.humanitas.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht