Onzekere tijden door Coronavirus

Beste vrijwilligers en leden van Humanitas,

In deze onzekere tijden willen we jou graag op de hoogte houden van hoe onze afdeling met de situatie corona virus omgaat.

Momenteel is er veel onzekerheid, onduidelijkheid en misschien wel angst voor het onbekende. Niet alleen voor het zelf ziek worden, maar ook voor het ziek worden van dierbaren. Daarbij komen ook nog onze zorgen over onze deelnemers. Het bestuur van Humanitas landelijk schreef ons al: Mensen om ons heen hebben nog steeds te maken met problemen. Daarom is het nu belangrijker dan ooit dat we elkaar blijven steunen en met elkaar verbonden blijven, maar noodgedwongen wel op een andere manier. Dit vraagt van ons allen flexibiliteit en creativiteit.

 

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil. Daarom nemen we continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM volgen en daarom onder andere besloten om ons kantoor te voorlopig te sluiten.

 

Je kan ook voorlopig niet meer bij deelnemers langs gaan maar misschien wel bellen, skypen en hou je op de hoogte van het lokale nieuws om eventueel deelnemers te kunnen verwijzen. 

 

Onze werkgroep communicatie werkt ondertussen aan het opzetten van een online applicatie waardoor we in een besloten groep infomatie kunnen delen en vragen stellen. Verder sturen we regelmatig een Nieuwsbrief naar vrijwilligers en leden waarvan we een emailadres hebben.

 

Namens het bestuur,

Met vriendelijke groet,
Koos de Vetten

Voorzitter - Humanitas afdeling Leeuwarden
Tel.  06 11314 658
www.humanitas.nl/leeuwarden
Bezoekadres | Blokhuisplein 40 | 8911 LJ Leeuwarden [ingang 2e poortgebouw]
Postadres | Postbus 2556 | 8901 AB Leeuwarden

Terug naar het nieuwsoverzicht