Effe Doen

Klusjes die in een ogenblik geklaard zijn! Dat is waar het project Effe Doen van Humanitas Leeuwarden vrijwilligers voor zoekt. Klusjes zoals:
- een tv installeren
- een boodschapje doen
- kleding kopen
- huisdier uitlaten 
- lamp vervangen

Hulp nodig bij karweitjes, maar geen klusser binnen handbereik? Effe doen regelt het voor je. Want met sommige karweitjes en reparaties kun je nou eenmaal niet te lang wachten. 

Zoals grasmaaien, een lamp of stekker vervangen of kapstok ophangen. Bel of mail ons gerust als je hulp nodig hebt. Klussendienst Effe Doen is bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving geen hulp kunnen vinden en zelf de klussen niet kunnen uitvoeren. We helpen met kleine klussen die in maximaal één dagdeel uitgevoerd kunnen worden.

Denk bijvoorbeeld aan tuinklussen als gras maaien of een heg snoeien, een lamp of schilderij ophangen, rolgordijn plaatsen, de tv instellen, een stekker of batterijen vervangen of een kapstok ophangen. De klussendienst is gratis en daarom alleen bedoeld voor mensen die geen financiële middelen hebben om een commercieel klussenbedrijf in te schakelen. Effe Doen voert geen klussen uit die specialistisch zijn als installatieklussen, verhuizingen of het repareren van een wasmachine.

Hulp nodig? U kunt contact opnemen met Janke Johanna van Zanden of Marcha Bach op nummer 058 266 6608 of per email effedoen@humanitas.nl