Humanitas Kindervakantieweken

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet in zit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Humanitas organiseert elk jaar zomervakanties voor kinderen uit Friesland. Samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van deskundige vrijwilligers logeren de kinderen een week op een kampeerboerderij in Roden, Appelscha of Bakkeveen. Een week vol leuke momenten en spannende activiteiten, zoals spelletjes in het bos, hutten bouwen, bezoek aan de brandweer en/of een nachtwandeling. We ontvangen vaak positieve reacties; een voorbeeld:

"Ik wil jullie even een zeer groot compliment geven. Ik kreeg gisteren post van m'n beide jongens die mee zijn op vakantie met jullie. Heel heel erg bedankt hiervoor!!"

De kindervakantieweken zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die anders om financiĆ«le, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan. Er wordt met individuele behoeftes rekening gehouden en het programma wordt aangepast aan de leeftijd van het kind. De kinderen zijn er lekker even tussenuit.

Hieronder de nieuwe schema voor 2020

 

Humanitas: Lid worden

Met jouw bijdrage kunnen we kinderen die anders niet op vakantie kunnen een mooie vakantieweek bieden! Kijk hier voor meer informatie of word vriend (let op: kies afdeling Leeuwarden).