Thuisadministratie Leeuwarden

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

SPREEKUREN

  • Spreekuur Humanitas Thuisadministratie elke woensdag van 15:00 tot 18:00. Dit spreekuur is op afspraak.

  • Spreekuur statushouders elke donderdag van 11:00 tot 14:00. Dit spreekuur is alleen voor statushouders en is voor laagdrempelige vragen.

  • Spreekuur wijkteam centrum-oost van 13:00 tot 17:00. Dit is ook op afspraak.

  • Spreekuur Grou woensdag van 12:30 tot 16:30. Dit spreekuur is ook op afspraak.

STAGIAIRES GEVEN WORKSHOPS AAN MBO SCHOLEN.

Stagiaires van Thuisadministratie geven workshops op scholen. Dit is vooral gericht op de eerste jaars van het MBO. Tijdens de workshops reiken de stagiaires op een speelse spelwijze de studenten handvatten aan over studiefinanciering, DUO, zorgtoeslag en nog veel meer op het gebied van geldzaken.