Leeuwarden

Week tegen de eenzaamheid

Week tegen Eenzaamheid 2017: doe je mee?

Van donderdag 21 september tot en met zaterdag 1 oktober is het weer zo ver: dan maken we met z’n allen een vuist tegen eenzaamheid.  

Informatie voor de activiteiten die eenzaamheid als thema hebben. 

Eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact. Daarom is het thema ook dit jaar weer: Kom erbij! Er zijn genoeg mogelijkheden om aan te haken en als project of afdeling van Humanitas te profiteren van de publiciteit die Coalitie Erbij, de initiatiefnemer, genereert. website van de Week tegen Eenzaamheid.
 
Coalitie Erbij denkt en helpt mee
Zoek je een interessante spreker of inhoud voor een workshop? Coalitie Erbij zorgt daar gratis voor. Alleen de organisatie en logistiek zijn jouw verantwoordelijkheid. Coalitie Erbij ondersteunt ook met pr en aankleding. Een toolkit met communicatie- en promotiemateriaal vind je op de website, evenals de Kom erbij-inspiratiebrochure.
 
Zo doe je mee
Meld je activiteit aan op de website van de Week tegen Eenzaamheid. Dan wordt deze opgenomen in de agenda. Vergeet het ook niet door te geven aan Nikol Verkroost van de afdeling MC&F, e-mail n.verkroost@humanitas.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Coalitie Erbij.
 
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Coalitie Erbij. Op dinsdag 6 juni is er een bijeenkomst met meer informatie over de week en de initiatieven van de Coalitie. Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen.

Terug naar overzicht