Aanmelden kindervakantieweken

Meld je aan om mee te gaan.

Een hele week feest voor veel Friese kinderen in verschillende kampeerboerderijen (slapen op stapelbedden), waarbij gezelligheid, creativiteit en vooral veel lol op de voorgrond staan.

Voor wie?

De kindervakantieweken zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar die anders om financiële, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan. Er wordt met individuele behoeftes rekening gehouden en het programma wordt aangepast aan de leeftijd van het kind.

Leeftijd: 6/7 jarigen
Kampweek: 23 t/m 28 juli 2017   plaats: Roden
Leeftijd : 8/9 jarigen
Kampweek: 30 juli  t/m 5 aug 2017  plaats: Appelscha
Leeftijd: 10/11 jarigen                                  
Kampweek: 23 t/m 29 juli 2017        plaats: Appelscha
Leeftijd: 11/12  jarigen                                
Kampweek: 30 juli t/m 5 aug 2017    plaats: Bakkeveen

Wil je mee, stuur een mail naar  en wij nemen contact met je op. Of print het aanmeldformulier uit en lever het ingevuld in bij het kantoor in Leeuwarden, Gerbrandyweg 75.

De kinderen die mee gaan, moeten mee kunnen draaien in een grote groep kinderen: 30 tot 40 kinderen per kamp. Dit betekent dat het niet zo gestructureerd verloopt als bijvoorbeeld op school; het is ten slotte een vakantieweek!

Uw kind moet daar wel mee om kunnen gaan. Soms blijkt tijdens zo’n week dat een kind toch heel veel moeite heeft met zo’n grote groep.

Twijfelt u of uw kind dit aan kan? Dan kunt u dit ook overleggen met de contactpersoon van uw afdeling. Deze kan in geval van twijfel contact opnemen met de kinderkampcommissie.

Terug naar het nieuwsoverzicht