Homestart 25 jaar foto's

Kunnen vrijwilligers en beroepskrachten (on)uitwisselbaar samenwerken?

Home-Start vierde 25 jarig jubileum in de Blokhuispoort. Zie hier de foto's.

17 oktober jl. opende Home-Start haar jubileumjaar met een feest in de Blokhuispoort. Ze vierden dit samen met beroepskrachten, vrijwilligers en belangstellenden. Er was veel belangstelling voor deze dag, met meerdere workshops. Tijdens de inloop werd iedereen verwelkomd met koffie, thee en een gebakje. Er stond een mooi programma op de agenda. Koos de Vetten (voorzitter) heette de aanwezigen van hartelijk welkom en maakte van de gelegenheid gebruik om alle vrijwilligers te bedanken d.m.v. een complimentkaartje.

Kunnen vrijwilligers en beroepskrachten (on)uitwisselbaar samenwerken?

Daarna was er een lezing van professor Lucas Meijs met als onderwerp “Vrijwilligers en beroepskrachten, (on)uitwisselbaar samenwerken”. Een boeiende lezing en na een korte onderbreking waren er een viertal interessante workshops te volgen in dBieb. Men kon kiezen uit, Complementair of concullega of Samenwerken in gezinnen, maar hoe? of Vrijwilligers en beroepskrachten (on)uitwisselbaar samenwerken en Ouderonthechting, wat is het, hoe herken je het en wat kun je doen? Na de inspirerende workshops was er uiteraard een afsluiting van de ochtend met een perfect georganiseerde lunch. Een mooi moment om nader kennis te maken, feedback te geven en geïnspireerd te raken!!

’s Middags was er feest voor de kinderen, ook hierbij een vol programma met onder andere een goochelaar, cup-cakes versieren en niet te vergeten een actie, waar alle kinderen aan mee mochten werken, namelijk het knippen en plakken van een 8 km lange vlag.

Home-Start ondersteunt ouders bij alledaagse vragen over opvoeding van hun kinderen. Opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschappelijk contact? Een vrijwilliger van Home-Start kan daar bij helpen. 

Al met al een inspirerende feestdag! 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht