Kindervakantieweken ontvangt cheque van Kiwanis

KIWANIS ONDERSTEUNT VAKANTIEWEKEN HUMANITAS MET  € 4.000,- CHECQUE

Er zijn kinderen uit Leeuwarden en omstreken die door omstandigheden niet op vakantie kunnen. Daarom organiseert Humanitas elk jaar een aantal kindervakantieweken. Samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van deskundige vrijwilligers verblijven de kinderen een week op een kampeerboerderij in Roden, Appelscha of Bakkeveen.

Serviceclub Kiwanis is een netwerk c.q. vriendenclub die jaarlijks zorgt voor een aantal activiteiten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van kinderen in moeilijke situaties.

Opbrengst Benefietdiner
Kiwanis ondersteunt van harte de kindervakantieweken van Humanitas  en heeft daarom op 15 juni jl. in Restaurant Wannee een speciaal aspergediner georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede komt aan deze activiteit van Humanitas.

Dit Kiwanus-benefietdiner heeft geresulteerd in een mooie opbrengst van  € 4.000,-  

Overhandiging cheque
10 oktober is op het kantoor van Humanitas de cheque t.w.v. € 4.000,- door Kiwanisvoorzitter Lars Hoffmann overhandigd aan Koos de Vetten, voorzitter van de Afdeling Leeuwarden e.o. van Humanitas. De Vetten benadrukte de overeenkomsten tussen Kiwanis en Humanitas: beide organisaties willen een bijdrage leveren aan een betere samenleving. In dit concrete geval door het mogelijk maken van de kindervakantieweken.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht