Onze vrijwilligers helpen graag.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Heb je een jong gezin? En heb je soms behoefte aan wat steun bij het opvoeden? Home-Start helpt. Wil je graag wat praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met een kind van 6 jaar of jonger.

Meer activiteiten van Humanitas Lelystad-Dronten

Behoefte aan gezelligheid, aan iemand om mee op pad te gaan of om thuis mee te praten?  Dat kan bij Humanitas Ontmoeting. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Dan zit je bij onze vrijwilligers goed. We zijn er graag voor je.

Rouwverwerking kost veel energie. Zit je er doorheen: Steun Bij Rouw en Verlies helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

#75jaarhumanitas

Op 31 mei, onze verjaardag, hebben we samen laten zien hoe krachtig Humanitas is en hoe wijdverspreid we in de samenleving actief zijn. Hoe? Door ons Humanitas-filmpje zo breed mogelijk te delen, zodat we op onze 75e verjaardag in het hele land in beeld waren.

//www.youtube-nocookie.com/embed/F-4fMyIwfTs

"ik was goed in geld uitgeven dat ik niet had"

Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen bij het op orde brengen van de financiƫle administratie.

//www.youtube-nocookie.com/embed/kC2SoIT1lTY
Ik heb enorm respect voor haar moed.

Vrijwilliger Trudy helpt Renata bij de opvoeding en ziet haar zelfvertrouwen groeien. Lees meer.