Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie Lelystad

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je soms behoefte aan wat steun bij het opvoeden? Home-Start helpt. Wil je graag wat praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met een kind van 6 jaar of jonger.

Steun bij Rouw en Verlies

Rouwverwerking kost veel energie. Zit je er doorheen: Steun Bij Rouw en Verlies helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Kindervakantieweken

De Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende vakantieweek.   Als vakantie er niet in zit om bijvoorbeeld financiĆ«le redenen is het toch mogelijk om er even tussen uit te gaan. Leeftijd: van 8 tot 12 jaar.

Humanitas Ontmoeting Lelystad - Dronten

Behoefte aan gezelligheid, aan iemand om mee op pad te gaan of om thuis mee te praten? Dat kan bij Humanitas Ontmoeting. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Dan zit je bij onze vrijwilligers goed. We zijn er graag voor je.