Lelystad-Dronten

Wat we doen

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je soms behoefte aan wat steun bij het opvoeden? Home-Start helpt. Kinderen opvoeden met wat praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met een kind van 6 jaar of jonger.

Steun bij Rouw en Verlies

Rouwverwerking kost veel energie. Zit je er doorheen: Steun Bij Rouw en Verlies helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Vriendschappelijk huisbezoek

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Roze Wolk

kraamzorg, baby, moeilijke bevalling, geboorte depressie, verdrietig Humanitas Lelystad/ Dronten heeft nu een project voor jou na een moeilijke bevalling/kraamtijd! Klik snel hier verder op de foto!