Home-Start

Elk gezin kent lastige tijden. Soms kun je wel wat hulp gebruiken. Vrijwilligers van Home-Start luisteren en geven praktische tips voor de opvoeding.

Spanningen, geldgebrek, opvoedingsproblemen. In elk gezin komen wel eens moeilijke tijden voor. Maar soms lopen de problemen zo hoog op, dat je het even niet meer aankunt. Een steuntje in de rug doet dan wonderen. Heb je niemand om op terug te vallen? Dan kun je terecht bij een vrijwilliger van Humanitas Home-Start, voor gezinnen met kinderen van 0 tot 18 jaar.

Elk gezin is anders. Elke vraag ook. Daarom krijg je de ondersteuning die bij jou en je gezin past. Een vrijwilliger komt elke week langs en helpt graag een handje mee bij de opvoeding, biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op nuttige voorzieningen en regelingen. Een vrijwilliger lost niet alle problemen op, maar helpt je wel op weg en geeft jou weer zelfvertrouwen. De ondersteuning duurt meestal enkele maanden tot één of twee jaar.

 

Humanitas Home-Start biedt vriendschap, steun en praktische hulp aan ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar.

 

Vrijwilligers gezocht!

We zijn dringend op zoek naar ervaren ouders die hun eigen opvoed-ervaring willen inzetten voor andere ouders. Heb je interesse: kijk bij onze vacatures voor meer informatie of bel met de coördinator!