Coördinatoren Humanitas Ontmoeting

Bij Humanitas Ontmoeting hebben we een fantastisch team van vrijwilliger-coördinatoren voor u klaar staan die zich hierna aan u voorstellen.

Denise Gehla  
Denise Gehla – Communicatie en PR ondersteuning

Ik ben Denise Gehla, samen met mijn man en 2 dochters woon ik in Lelystad. Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Omroep Flevoland, waar ik 3 dagen in de week vormgeef aan het marketing -en communicatiebeleid. Daarvoor was ik onder meer werkzaam als marketingmedewerker bij Museum Schokland, gevestigd op het mooie Werelderfgoed Schokland.

Cultuur en natuur hebben een speciale plek in mijn hart en in mijn vrije tijd ben ik dan ook het liefst buiten aan het wandelen of fietsen en bezoek ik regelmatig musea.
Ik ben blij dat ik mij sinds kort voor Humanitas Lelystad/Dronten kan inzetten.

     
Hilde Kraaijeveld  
Hilde Kraaijeveld – Coördinator Dronten

Mijn naam is Hilde Kraaijeveld. Sinds 1998 woon ik in Dronten. Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht bij bedrijven die zich bezighouden met het vervoer van bulkgoederen, zware lading en containers. De laatste jaren ben ik directeur geweest van de inland container terminal in Kampen. We vervoerden containers van Rotterdam naar Kampen v.v.


Voor ik bij Humanitas begon was ik al vrijwilliger voor Vluchtelingenwerk. Daarvoor kom ik regelmatig bij twee Syrische gezinnen. Bij het ene gezin ben ik gevraagd om vervangende oma te zijn voor de baby van de familie.
Sinds eind 2019 ben ik vrijwilliger en niet lang daarna coördinator geworden voor Humanitas Ontmoeting in Dronten. Naast het vrijwilligerswerk mag ik graag mijn vrije tijd in de tuin doorbrengen. Dit alles doe ik met heel veel plezier.

     
 
Pieter Vos – Coördinator Lelystad

Mijn naam is Pieter Vos en ik wil mijzelf op deze manier kort introduceren.

Geboren in Amsterdam in 1945. Sinds 2013 weduwnaar. Mijn werkzame leven begonnen als docent en na een paar jaar deel uit gaan maken van de schoolleiding op een Gymnasium/Havo/Mavo in Amsterdam. Daarnaast gaf ik ook les aan volwassenen op een avondlyceum.

Na 18 jaar onderwijs was ik rijp voor een nieuwe uitdaging en ondersteund door een studie bedrijfskunde overgestapt naar het bedrijfsleven en de laatste 20 jaar gewerkt als logistiek en management consultant voor internationale projecten en opdrachtgevers.

Behoudens een enkel nog lopend project in Noord Macedonië geniet ik van de mogelijkheden die het pensioen mij biedt.

Gedurende de warmere maanden van het jaar vul ik mijn tijd het liefst met zeilen op groot water. Toch blijft er tijd over om mij in te zetten voor anderen. De uitgangspunten van Humanitas spraken mij aan en ik hoop als coördinator mijn steentje bij te mogen dragen.

     
 
Vanessa Sterk – Coördinator Lelystad

Ik ben Vanessa van Vlaanderen- Sterk en woon samen met mijn twee dochters en partner in Lelystad. 24 uur per week werk ik als administratief medewerker op de afdeling Vastgoed & Facilitair bij Triade- Vitree. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een goede huisvesting voor cliënten die onder begeleiding wonen. 


Naast mijn baan volg ik de studie Psychosociale Therapie. Deze opleiding sluit goed aan op de doelen en waarden die Humanitas nastreeft. In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan de inrichting van mijn huis en tuin en ik bezoek concerten en festivals. Ik ga graag op vakantie in de Spaanse Pyreneeën om te genieten van de natuur en de Spaanse tapas. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en kijk uit naar een fijne samenwerking.

     
Weslie Pol  
Weslie Pol – Project-Coördinator Dronten/Lelystad

Mijn naam is Weslie Pol, ik ben 59 jaar en woon in Apeldoorn.

Sinds 1 februari 2021 werk ik met veel enthousiasme bij Humanitas Ontmoeting.
Hiervoor heb ik 9 jaar gewerkt als coördinator Thuisadministratie in Apeldoorn. De laatste 3 jaar was ik daarnaast ook trainer.

Wat ik het liefste doe is “de wereld ontdekken” en daar hoort Nederland ook bij, zeker het afgelopen jaar. Maar het allerliefst ga ik wat verder weg op ontdekking, Azië (India, Indonesië maar ook Turkije) is mijn favoriete werelddeel.Als de wereld weer “opengaat” staat er nog genoeg op ons lijstje om te ontdekken. Gelukkig kan “ontdekken” ook door een boek te lezen, iets op tv te kijken of simpelweg door nieuwe mensen te ontmoeten!

     
Yvon Bus  
Yvon Bus – Programma Coördinator en Projectleider Dronten/Lelystad

Mijn naam is Yvon Bus en ik woon sinds 1981 in de polder samen met de man van mijn leven die naast lief ook nog een goede kok is. Er valt niet veel meer te wensen in het leven dan dat.  

Sinds 2018 ben ik mijn toegenomen vrije tijd gaan verdelen in drie voor mij belangrijke stukken: creatief, cultureel en sociaal. Ik maak graag dingen (sieraden, beeldjes en nog veel meer) en kan veel creativiteit kwijt in mijn (marketing) vak. Ik ontdek graag nieuwe dingen om mij heen – op dit moment vooral in Nederland. En ik vind het heerlijk om onder de mensen te zijn wat bij Humanitas prima lukt. Bij Humanitas Ontmoeting ben ik sinds midden 2019 verantwoordelijk voor de creatie en uitbouwen van het programma Van Hier naar Daar in zowel Dronten als Lelystad.

O ja. Dan tuinier ik ook nog graag. Ik ben er alleen nog steeds niet achter of dat onder de noemer hobby valt of gewoon hard werken is.