Thuisadministratie Maastricht-Heuvelland

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Is Humanitas Thuisadministratie ook iets voor jou en woon je in Limburg, meld je dan direct aan.

'Het mooiste is dat ze orde in de chaos brengt'

Vincent had al 10 jaar financiële problemen. Samen met vrijwilliger Hanny van Humanitas Get a Grip bracht hij zijn geldzaken op orde. En binnenkort is hij schuldenvrij.

//www.youtube-nocookie.com/embed/BPI3zd1R1Lg

Lokale samenwerking Rabobank en Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie en de Rabobank Foundation werken intensief samen. Ons doel is de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Dankzij deze samenwerking kan Humanitas mensen met financiële problemen hulp bieden van hoogwaardige kwaliteit. In deze video zie je wat de samenwerking de afgelopen jaren heeft opgeleverd en waar we ons de komende tijd op richten.

//www.youtube-nocookie.com/embed/HoE9QWVKjS0
Afbeelding: Fotocredits: Humanitas MH

Jaarverslag 2020 Thuisadministratie

Klik hier of op afbeelding om het jaarverslag te bekijken.