Maastricht-Heuvelland

Manus van alles

Op zondag 26 juni 2016 is het weer zover, Stichting Cultuur sur Place organiseert alweer de 16e editie van het Manus van Alles festival in Maastricht.

Humanitas zal ook dit jaar aanwezig zijn op dit festival Manus van Alles met een informatiekraam.

Dit multiculturele festival is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bijzonder sfeervol en kleurig muziek en dans festival met een uitstekende en opvallende programmering van acts afkomstig van landen over de hele wereld. Jaarlijks trekt dit festival, met veel aandacht voor presentatie en aankleding gemiddeld 15.000 bezoekers.

In de prachtig herbouwde volkswijk Wittevrouwenveld, direct achter het NS station zijn diverse muziek- en danspodia, een culturele wereldmarkt, kinderactiviteiten en een commerciële markt opgesteld.

De culturele en ideële wereldmarkt vormt een belangrijk onderdeel van het festival. Op deze markt bieden wij ideële instanties de mogelijkheid hun ideeën en visie uit te dragen. Daarnaast kunnen commerciële stands hun producten, die gerelateerd zijn aan de uitstraling en missie van het festival, hun veelal exotische produkten aan de man brengen. Voor de inwendige mens is er de hapjesmarkt met de mondiale keuken.

Voor meer informatie website Manus van Alles

Terug naar overzicht