BOR stagiaire

De ‘Mensen van Humanitas’ stelt deze maand Laura te Giffel aan je voor. Laura is 19 jaar en is sinds oktober stagiaire bij het Begeleide Omgangsregeling (BOR). Het BOR-project van Humanitas helpt gezinnen na een echtscheiding met het maken van goede afspraken over een omgangsregeling. Dit vanuit het belang van de kinderen en de mogelijkheden van de ouders.

‘’Het doel van het BOR-project is dat gezinnen uiteindelijk zelfstandig de omgangsregeling kunnen uitvoeren en hier wil ik graag een steentje aan bijdragen!’’, aldus Laura.

Binnen het BOR-project verdiept Laura zich in het de doelgroep en het scheidingsproces om zo BOR-begeleidingen te ondersteunen. Ook heeft ze veel interessante trainingen vanuit Humanitas gehad, zoals de training ‘grenzen stellen’. Laura vindt de BOR een heel mooi project en is er van overtuigd dat het veel gezinnen kan helpen!

Ken jij iemand die hulp nodig heeft met het maken van goede afspraken over een omgangsregeling, of zou jij hier graag een gezin bij willen ondersteunen? Neem dan contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht