Vrijwilligersmarkt

Vrijwilliger worden? Goed bekeken!

15 mei 2017 informatiemarkt over vrijwilligerswerk in Maastricht!! 

Wilt u als vrijwilliger iets betekenen voor een ander? Nieuwe ervaringen opdoen? Meer weten over uw mogelijkheden? Of wilt u misschien algemene informatie over vrijwilligerswerk?

Dan bent u van harte welkom op de informatiemarkt over vrijwilligerswerk op maandag 15 mei van 13.00-16.00 uur op de beursvloer van het Werkplein van Sociale Zaken Maastricht- Heuvelland aan de Randwycksingel 22, 6229 EE te Maastricht. 

Op deze markt geven diverse organisaties op gebied van vrijwilligerswerk uit Maastricht en Heuvelland u graag informatie over vrijwilligerswerk en vrijwilligerswerkzaamheden. U kunt in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de organisaties en met ervaren vrijwilligers aan wie u uw vragen kunt stellen. Ook kunt u gratis deelnemen aan een workshop ‘Spirit in je vrijwilligerswerk’ om te kijken of vrijwilligerswerk bij u past.

ZorgSaam Maastricht is een samenwerkingsverband van 13 organisaties die vrijwilligers inzetten op het terrein van vrijwillige thuiszorg, ondersteuning van mantelzorgers en welzijn. Deze lidorganisaties zijn: Rode Kruis, Stichting Horizon, Humanitas, Stichting In de Rooden Leeuw, Stichting Samen Onbeperkt, Steunpunt Mantelzorg Zuid, Toon Hermans Huis, Trajekt, Radar, Stichting De Zonnebloem, COC-Limburg, Maasveld (onderdeel van  Koraalgroep), Philadelphia.

Verder zijn ook de volgende organisaties aanwezig: Anti Discriminatievoorziening Limburg, MUMC+, Stichting Vluchtelingenwerk, Buurtzorghuis Bronnenbos Geulle, Stichting Dierenambulance Limburg Zuid, Buurtservice (Caberg-Malpertuis), Kringloop Zuid, We Helpen, en  Maastrichtdoet.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht