CONTACT

Humanitas

Humanitas "Midden Groningen" helpt iedereen die dat nodig heeft .

Een vrijwilliger leest bij jouw thuis voor aan je kinderen: leuk en leerzaam. Humanitas Voorlezen! Kinderen vinden voorlezen heerlijk en Nederlands leren gaat zo spelenderwijs. Ook voor jou zelf als je zelf de taal nog niet goed machtig bent. Zo kunnen je kinderen zich zelf nu en later beter redden

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger staat je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.  

Meer activiteiten van Humanitas Midden-Groningen
12-2-2020 Persbericht Humanitas Midden-Groningen

Humanitas Midden-Groningen maakt ouderen attent op eventuele teruggaaf belasting en op de verruiming van de mogelijkheden om huurtoeslag te krijgen en biedt ondersteuning aan.

15-1-2020 Humanitas 75 jaar

Voor Humanitas is 2020 een bijzonder jaar.  De vrijwilligersorganisatie bestaat 75 jaar!

Afbeelding: Fotocredits: r.boers

Welkom op ons kantoor in Hoogezand

ons adres is: Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand

vacatures
Vrijwilliger Taalcafé

Mannen, kom ook eens kijken in het gezelligste café van Midden-Groningen!

Humanitas Voorlezen

Humanitas Midden-Groningen is dringend op zoek naar vrijwilligers voor het project Humanitas Voorlezen. Heb je interesse? Reageer dan snel!

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Humanitas Maatjes activiteit

Maatje?

Het Maatjesproject

Soms vinden mensen het lastig om in hun eentje de deur uit te gaan om iets leuks te doen of om anderen te ontmoeten. Via het maatjesproject kunnen ze een vrijwilliger vinden die hun hierbij helpt. Samen leuke dingen ondernemen zoals winkelen, samen sporten, naar de bioscoop, een fietstochtje maken, wandelen of naar een buurthuis voor een leuke activiteit

Download PDF: Voorlezen_2018.pdf

Humanitas Voorlezen

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor Humanitas Voorlezen! Interesse? lees de vacature en/of bekijk de folder!

Het gaat langzaam maar zeker de goede kant op.

Vrijwilliger Henk leert John hoe hij het overzicht op zijn financiën kan houden. Lees meer.