Naar een mensgericht lokaal (senioren)beleid.

Vooraankondiging:

Naar een mensgericht lokaal (senioren)beleid.

 nodigt u uit!

 

Donderdagmiddag 12 oktober

Willem II stadion Tilburg

Het is belangrijk dat het beleid erop gericht is om mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen.  Daarover gaan we met u in gesprek!

Wij vroegen hiervoor ondersteuning van ter zake kundige mensen, en zij hebben hun inzet vrijwillig en enthousiast toegezegd:

  • Inleider 1: Prof. Dr. Katrien G. Luijkx, bijzonder hoogleraar Ouderenzorg en coördinator Academische Werkplaats Ouderen
  • Inleider 2: Drs. John Beckers is directeur van Zorg voor  Elkaar Breda
  • Dagvoorzitter:  Drs. Cock Vermolen, directeur van Zorgbelang Brabant/Zeeland (2007 – 2016), Centrale Samenwerkende Ouderenorganisaties (landelijke koepelorganisatie) (2003-2007)
  • Zaalmoderator voor de middagsessie: Drs. Piet de Kroon, directeur-secretaris van de Zuidelijke Rekenkamer (2005-2015). Directeur van het PON Instituut voor advies, onderzoek en ontwikkeling in Noord-Brabant(1993-2005)

Deze groep mensen staat garant voor een interessante en ook interactieve middag. U wordt geïnformeerd door de inleiders, maar zeker zo belangrijk is dat we met u in gesprek gaan.  

Wilt u datum, locatie en tijdstip in uw agenda te noteren?
Aanmelden is reeds mogelijk via de link in deze vooraankondiging.

Een uitnodiging, waarin we dieper op het programma ingaan, mag u van ons verwachten. U ontvangt deze in ieder geval na aanmelding.

 

Namens Kring KBO Tilburg: mevr. Mr. Els Aarts

Terug naar het nieuwsoverzicht