Midden-Brabant

Ontmoetingsdiner “Achter de geraniums uit”

Hoe weet u dat een ander dit ook graag wil, hoe ontmoet je mensen? Op woensdag 14 december zijn alle senioren die behoefte hebben aan vriendschap, een maatje, mogelijk een nieuwe partner, maar ook om gewoon gezellig bij elkaar te komen, eventueel aan activiteiten deel te nemen, uitgenodigd voor een supergezellig Ontmoetingsdiner “Achter de geraniums uit”.

Vele ondernemers, organisaties en vrijwilligers gaan ervoor zorgen dat zo’n 80 oudere stadsgenoten een onvergetelijk ontmoetingsdiner in kerstsfeer beleven! Steun vanuit Humanitas afd. Midden-Brabant, KBO Kring Tilburg, Zorgbelang Brabant, CDA Tilburg,  De Wever,  etc. etc. Naast de vele ondernemers en vrijwilligers die zich concreet die dag inzetten!

Naast het heerlijke zesgangendiner, kunnen de deelnemers onder andere genieten van live muziek, een wijnproeverij, een hand- of schouder-massage, informatie over dating, een nagelstyoliste en visagiste, bijzondere exposities en een fotoshoot. Doet u mee met de quiz? Natuurlijk is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en zorgt de organisatie dat men op een later moment weer contact met elkaar kan opnemen. Zodat de deelnemers hierna samen zelf iets kunnen ondernemen; samen is nu eenmaal veel makkelijker en gezelliger dan alleen!

Voelt u zich aangesproken? Meld u aan! Kent u iemand die hier zeker thuis zou horen?  Maak hem/haar hier attent op!

Tussen 14.00 – 19.00 uur bent u in Kapel Clarissenklooster aan de Lange Nieuwstraat 191 te Tilburg van harte welkom. Uw bijdrage is €7,50 voor het zesgangendiner, koffie/thee en alle activiteiten.

U kunt zich opgeven via telefoonnummer 06 31076635 of     e-mailadres kerst@mofacility.nl

Download hier de flyer

 

Terug naar het nieuwsoverzicht