Midden-Brabant

Ontmoetingen

Een van onze bestuurders (Gabie Conradi, die ook bij Zorgbelang Brabant|Zeeland werkt, werd benaderd door Maarten Obbens en Aniƫla Govaers (Kr8 en Achter de geraniums uit) om mee te denken bij een projectplan.

Ontstaan vanuit het signaal dat ouderen vaak eenzaam zijn en het niet makkelijk vinden om ervoor uit te komen dat ze meer behoefte hebben aan contact, een relatie willen.  

Een samenwerking startte om aan deze groep mensen een mooie dag te bieden rond de Kerstdagen. Samen met vele vrijwilligers, sociale ondernemers en organisaties is het eerste ontmoetingsdiner voor ruim 80 mensen georganiseerd eind 2016

Echter wij realiseren ons dat eenzaamheid niet alleen ouderen treft maar heel veel andere mensen ook. Daarom verbreden wij onze "Ontmoetingen" en is echt iedereen welkom. Wij vinden dat iedereen mee moet doen: inclusie is een belangrijk thema voor ons. 

Het aantal organisaties waarmee we intussen de "Valentijns Ontmoeting" en de "Prokkel-Zomer Ontmoeting" hebben georganiseerd groeit! Daar zijn we trots op. Een "Halloween Ontmoeting" staat gepland voor zondag 29 oktober. 

Samen prikkelen we mensen in onze "Ontmoetingen" met een zeer gevarieerd programma om daarna ook iets te gaan ondernemen! Want wij stimuleren om zelf aan de slag te gaan. 

In onze uitnodigingen zien we het aantal logo's van meewerkende organisaties groeien en dat vinden we super!! 

Wilt u ook meedoen? Vanuit een organisatie of als vrijwilliger? U bent zeer welkom!  Stuur a.u.b. een mailtje naar onze coƶrdinator via ontmoetingsmoment@gmail.com Zij zal dan contact met u opnemen. 

En.... U bent natuurlijk welkom bij onze Ontmoetingen.