Ontmoetingen

"Ontmoetingen" is ontstaan vanuit het signaal dat ouderen vaak eenzaam zijn. Ze vinden het niet makkelijk om ervoor uit te komen dat ze meer behoefte hebben aan contact.  

Vanuit Zorgbelang Brabant-Zeeland startte een samenwerking om aan deze groep mensen een mooie dag te bieden rond de Kerstdagen. Samen met vele vrijwilligers, sociale ondernemers en organisaties is het eerste ontmoetingsdiner voor ruim 80 mensen georganiseerd eind 2016

Echter, wij realiseren ons dat eenzaamheid niet alleen ouderen treft, maar ook heel veel andere mensen. Daarom verbreden wij onze "Ontmoetingen": echt iedereen is welkom. Wij vinden dat iedereen mee moet doen: inclusie is een belangrijk thema voor ons. 

Het aantal organisaties waarmee we intussen de "Valentijns Ontmoeting" en de "Prokkel-Zomer Ontmoeting" hebben georganiseerd groeit! Daar zijn we trots op. Slotstuk van 2017 was een "Halloween Ontmoeting" op zondag 29 oktober. 

Samen prikkelen we mensen in onze "Ontmoetingen" met een zeer gevarieerd programma om daarna ook iets te gaan ondernemen! Want wij stimuleren om zelf aan de slag te gaan. 

In onze uitnodigingen zien we het aantal logo's van meewerkende organisaties groeien en dat vinden we super!

Wilt u ook meedoen? Vanuit een organisatie of als vrijwilliger? U bent zeer welkom!  Stuur a.u.b. een mailtje naar onze coördinator via ontmoetingsmoment@gmail.com Zij zal dan contact met u opnemen. 

En.... U bent natuurlijk welkom bij onze Ontmoetingen. Volg daarom onze website.