Kinder- en tiener vakantieweken

Een vakantie zit er soms gewoon niet in. Humanitas Kindervakantieweken maakt het tóch mogelijk.

Een vakantie zit er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne kampeerweek op een mooie plek in Drouwen waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 tot 18 jaar die woonachtig zijn in Midden-Drenthe.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer; om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

In 2019 reserveren wij opnieuw plaatsen. De weken zijn dit jaar: voor kinderen van 11 t/m 14 jaar van 22 juli t/m 27 juli en voor kinderen van 7 t/m 10 jaar van 29 juli t/m 3 augustus 2019. 

De bijdrage van een kampeerkamp is afhankelijk van het gezinsinkomen en wordt aan de hand daarvan bepaald maar is tenminste Euro 30.

Contact: midden-drenthe@humanitas.nl