Midden-Groningen

CONTACT

Humanitas

Humanitas "Midden Groningen" helpt iedereen die dat nodig heeft .

Ook bij ons: Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers.

Vrijwilligers helpen vluchtelingen, asielzoekers en nieuwkomers op weg om volwaardig en zelfstandig deel te kunnen nemen in de Nederlandse samenleving.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger staat je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.  

Meer activiteiten van Humanitas Midden-Groningen

Een vrijwilliger leest bij jouw thuis voor aan je kinderen: leuk en leerzaam. Humanitas Voorlezen! Kinderen vinden voorlezen heerlijk en Nederlands leren gaat zo spelenderwijs. Ook voor jou zelf als je zelf de taal nog niet goed machtig bent. Zo kunnen je kinderen zich zelf nu en later beter redden

21-3-2018 Feestelijke opening van ons nieuwe kantoor

Op 1 maart 2018 is Humanitas afdeling Midden-Groningen verhuisd. In dit nieuwsbericht vindt je een foto impressie van de feestelijke opening.

Download PDF: Nieuwsbrief feb. 2018 Midden-Groningen.pdf

Nieuwsbrief februari 2018

Bekijk hier onze nieuwsbrief

Humanitas Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg. De zorg voor een stervende is een zware taak   De zorg voor een stervende is een zware taak, zeker wanneer die op de schouders van weinig mensen rust. Daarom nemen de vrijwilligers een aantal dagdelen van de mantelzorger over.

Humanitas: de Balie

Deze Balie vrijwilligers willen U graag verder helpen !

Humanitas: Humanitas Maatjes activiteit

Maatje?

Het Maatjesproject

Soms vinden mensen het lastig om in hun eentje de deur uit te gaan om iets leuks te doen of om anderen te ontmoeten. Via het maatjesproject kunnen ze een vrijwilliger vinden die hun hierbij helpt. Samen leuke dingen ondernemen zoals winkelen, samen sporten, naar de bioscoop, een fietstochtje maken, wandelen of naar een buurthuis voor een leuke activiteit

Het Taalcafe om nog beter Nederlands te leren. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen uit Vietnam, Roemenië en andere landen de Nederlandse taal beter te spreken.

Humanitas: Spreekuur in Siddeburen

Rabobank Siddeburen

Op de woensdagmorgen spreekuur in Siddeburen

Over flexibele mannen met auto die enthousiast

ZIJN en vrijwilliger willen worden voor wisselende, eenvoudige klussen.

Verder zoeken wij met spoed vrijwilligers voor taalondersteuning aan volwassenen, voorlezen aan kinderen, mensen helpen met financiële zaken en voor de activiteit steun bij rouw. Wij hebben nog meer activiteiten waar vrijwilligers welkom zijn. Klik hier voor een totaal overzicht. Of klik hiernaast om je direct aan te melden. 

Ook bij ons: Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers.

Vrijwilligers helpen vluchtelingen, asielzoekers en nieuwkomers op weg om volwaardig en zelfstandig deel te kunnen nemen in de Nederlandse samenleving.