Midden-Groningen

CONTACT

Humanitas

Humanitas "Midden Groningen" helpt iedereen die dat nodig heeft .

Ook bij ons: Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers.

Vrijwilligers helpen vluchtelingen, asielzoekers en nieuwkomers op weg om volwaardig en zelfstandig deel te kunnen nemen in de Nederlandse samenleving.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger staat je net zolang bij totdat je alles weer onder controle hebt.  

Meer activiteiten van Humanitas Midden-Groningen
Humanitas: Vrijwilliger(s) BOR

Wij zoeken nieuwe vrijwilligers voor BOR!

Het gaat langzaam maar zeker de goede kant op.

Vrijwilliger Henk leert John hoe hij het overzicht op zijn financiën kan houden. Lees meer.

Humanitas Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg. De zorg voor een stervende is een zware taak   De zorg voor een stervende is een zware taak, zeker wanneer die op de schouders van weinig mensen rust. Daarom nemen de vrijwilligers een aantal dagdelen van de mantelzorger over.

Afbeelding: Fotocredits: r.boers

Welkom op ons mooie kantoor

ons adres is: Troelstralaan 7 9602 XA Hoogezand

Download PDF: Nieuwsbrief maart 2019.pdf

Lees hier ons laatste nieuws!

Een vrijwilliger leest bij jouw thuis voor aan je kinderen: leuk en leerzaam. Humanitas Voorlezen! Kinderen vinden voorlezen heerlijk en Nederlands leren gaat zo spelenderwijs. Ook voor jou zelf als je zelf de taal nog niet goed machtig bent. Zo kunnen je kinderen zich zelf nu en later beter redden

Download PDF: Voorlezen_2018.pdf

Humanitas Voorlezen

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor Humanitas Voorlezen! Interesse? lees de vacature en/of bekijk de folder!

Humanitas: Humanitas Maatjes activiteit

Maatje?

Het Maatjesproject

Soms vinden mensen het lastig om in hun eentje de deur uit te gaan om iets leuks te doen of om anderen te ontmoeten. Via het maatjesproject kunnen ze een vrijwilliger vinden die hun hierbij helpt. Samen leuke dingen ondernemen zoals winkelen, samen sporten, naar de bioscoop, een fietstochtje maken, wandelen of naar een buurthuis voor een leuke activiteit

Wat doet Humanitas Midden Groningen aan de Troelstralaan in Hoogezand

 Leuk om deze video te bekijken.

//www.youtube-nocookie.com/embed/Yo8qZe6_yMQ

Het Taalcafe om nog beter Nederlands te leren. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen uit Vietnam, Roemenië en andere landen de Nederlandse taal beter te spreken.