Kinder vakantie weken

                 Leuke activiteit

Humanitas Kindervakantieweken  2019

Een vakantie voor je kind?  Zelfs als het er eigenlijk niet inzit? Humanitas Kindervakantieweken organiseert het ook voor jouw kind.

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon even niet in. Misschien is gezondheid een spelbreker, of heb je er het geld niet voor. Het maakt niet uit waarom. Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Daarvoor zorgen de Kindervakantieweken, die bedoeld zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer, om maar wat voorbeelden te noemen. 

Kinderen gaan een week in de zomervakantie naar Orvelte.  Dit is van  maandag 29 juli  tot en met zaterdag3 augustus . Vrijwilligers zorgen voor begeleiding en een activiteitenprogramma. De eigen bijdrage is € 30,- per kind.

Het  aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan tot 1 juni 2019. Wilt u informatie of uw kind aanmelden,  dan kunt u contact opnemen met Humanitas, Troelstralaan 7 Hoogezand, tel. 0598 383048

Dan zal de coördinator contact met u opnemen.

Daarnaast organiseert Humanitas,  ook voor kinderen met ADHD of een autisme spectrum stoornis, speciale Zomeropvang in Appelscha ter ontlasting van ouders/verzorgers tijdens de zomervakantie. Dit is van maandag 5 aug. – vrijdag 9 aug.  (6 t/m 9 jarigen) of maandag 12 aug.  - vrijdag 16 aug. (10 t/m 12 jarigen).De werving gebeurt ieder jaar vanaf maart.   Meld je aan, dan zal de coördinator contact met u opnemen VOL=VOL