Humanitas voorlezen

Is Nederlands nog moeilijk? Een vrijwilliger van Humanitas Voorlezen leest bij jou thuis voor aan je kinderen. Leuk én leerzaam, ook voor jou zelf!

Kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden, maar willen ook graag over de verhaaltjes meepraten en vertellen. Zeker wanneer ze zelf al een beetje kunnen lezen. Daarom is er ook ruimte voor spelletjes, tekenen en liedjes zingen, steeds met aandacht voor de taal. Spelenderwijs krijgt jouw kind het Nederlands steeds verder onder de knie. Heel belangrijk, want daarmee kan het zich nu en later beter redden. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Dinsdagavond 28 november hebben we met de groep gezellig gegeten

bij de “buurman” van Humanitas restaurant L’Aragosta aan de Kerkstraat.

Het groepje was aardig uitgedund vanwege de griepgolf die er heerst maar daar was de sfeer niet minder om. Het eten was heerlijk en er was ruim voldoende.. Gelukkig had het restaurant met alle dieet wensen rekening gehouden zodat iedereen volop kon genieten. Omdat er op meer mensen gerekend was kon iedereen na afloop een doggy bag mee naar huis nemen.

Het wordt door iedereen altijd erg gewaardeerd dat Humanitas dit aanbied als waardering voor de inzet van de vrijwilligers.

Om vrijwilliger te worden van deze activiteit kun je hier informatie opvragen. Het wordt dan per mail naar je toegezonden. Informatie halen kan natuurlijk ook op ons kantoor. Openingstijden ma - do van 09:00 uur tot 16:30 uur.