Informatie avond Hoogezand

Een informatiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers.

Op maandag 30 september houdt Humanitas afdeling Midden-Groningen weer een informatiebijeenkomst voor nieuwe vrijwilligers in haar kantoor aan de Troelstralaan 7 te Hoogezand. In deze bijeenkomsten vertellen leden van het bestuur en enkele vrijwilligers van de afdeling Midden-Groningen van Humanitas aan belangstellenden wat vrijwilligerswerk is en ook hoe leuk het is om dit te doen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. 
Humanitas Midden-Groningen is lang actief in de voormalige gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren en is vanaf de herindeling voor alle inwoners van de gemeente Midden-Groningen behulpzaam. 
Humanitas heeft nieuwe vrijwilligers nodig voor veel van haar activiteiten zoals het begeleiden van vluchtelingen, die hier net zijn komen wonen; inwoners te helpen hun administratie op orde te houden of helpen bij invullen van formulieren; het samen iets ondernemen met iemand, die weinig sociale contacten heeft; het doen van boodschappen voor ouderen, die dat zelf niet kunnen; met mensen, die in een rolstoel zitten even een wandeling maken of vrijwilliger zijn in het hospice, het Gasthuis in Hoogezand. 
In de informatiebijeenkomst vertellen bestuursleden en vrijwilligers wat Humanitas doet en wat het is om vrijwilliger te zijn bij Humanitas. Na de informatiebijeenkomst kan men besluiten of men ervoor voelt vrijwilliger te worden. Heeft men geen tijd of gelegenheid naar de informatiebijeenkomst te komen dan kan men bellen met het kantoor of kijken op de website van Humanitas  Het telefoonnummer van het kantoor van Humanitas in Hoogezand is 0598-383048. 
 
Terug naar overzicht