Midden-Groningen

Kindervakantieweek

Het Kindervakantiekamp 2017 zal worden gehouden op maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus. Aanmelding Humanitas Kindervakantieweek geopend

HOOGEZAND Niet voor alle kinderen in Nederland is het vanzelfsprekend dat zij op vakantie gaan. Humanitas organiseert daarom ieder jaar kindervakantieweken voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, die om financiële, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan. De kindervakantieweek voor kinderen uit Hoogezand, Sappemeer, Slochteren en Menterwolde is dit jaar van maandag 31 juli tot en met zaterdag 5 augustus  en aanmelding hiervoor is vanaf nu geopend.

De kinderen brengen zes dagen door op een kampeerboerderij in het Drentse Orvelte. Ze worden begeleid door een enthousiast team van vrijwilligers. Zij zorgen voor een veilige omgeving, deskundige begeleiding, lekker en gezond eten en een programma vol met leuke sportieve, creatieve en spannende activiteiten. De kosten van de week worden grotendeels gesubsidieerd door Humanitas en andere subsidiegevers. De eigen bijdrage is 30 euro, ouders of verzorgers betalen naar draagkracht.

„Kinderen kunnen vanaf nu aangemeld worden en er zijn nog plaatsen beschikbaar .

"Het zou erg jammer zijn als plaatsen onbezet blijven doordat niet iedereen bekend is met deze mogelijkheid die Humanitas biedt.”

Mocht je je al willen opgeven, meld je dan aan bij  Humanitas, Kerkstraat 161 Hoogezand, tel. 0598 383048

 Lees meer over deze activiteit.

Terug naar het nieuwsoverzicht