Hulp bij Geldzaken

Heb je vragen over je administratie en kom je er zelf niet meer uit? Open je je post niet meer en heb je overal enveloppen liggen? Heb je schulden of betalingsachterstanden en ben je het overzicht kwijt? Neem dan contact op met Humanitas Hulp bij Geldzaken. 

Een vrijwilliger van Humanitas Hulp bij Geldzaken komt thuis bij je langs en ondersteunt je bij je administratie. Samen bekijken jullie bijvoorbeeld je post, zodat je een map kunt maken met de allerbelangrijkste documenten. Of jullie bellen samen naar instanties, om een goed overzicht te krijgen van je schulden en de manier waarop je die kunt aflossen. Als een huishoudboekje of bestedingsplan je kan helpen, stellen jullie dat op. Zo lossen jullie samen je problemen op en kunnen jullie afspraken maken over hoe je die in de toekomst kunt voorkomen.

Meestal lukt dat binnen een jaar, maar als het nodig is, gaan we op zoek naar langdurige ondersteuning. Het spreekt vanzelf dat je privacy te allen tijde gewaarborgd is. 

Je kunt je aanmelden via dit formulier: 
aanmeldformulier thuisadministratie deelnemer (download)
Ook kun je ons bellen of e-mailen. De contactgegevens vind je hiernaast.

Vrijwilligers gezocht 

Vind je het leuk om mensen met geldzorgen te helpen om hun financiën op de rit te krijgen? Wij zoeken vrijwilligers met communicatieve vaardigheden en affiniteit met financiën. Bekijk onze vacatures. Of vul het aanmeldformulier (download) in.

Hoe helpen we je?

Filmpje dat laat zien hoe vrijwilligers van Humanitas Hulp bij Geldzaken je kunnen helpen

//www.youtube-nocookie.com/embed/hjJZnIsVzlE?list=PLKpYep0oAPrYCkTZQK3V9kIo_8-3YktAD