Brede School Markeent

Formulieren Steunpunt Humanitas start op Brede School Markeent

 

 

St. Jozefslaan 102, 6006 JN Weert

 

Formulieren Steunpunt Humanitas start op Brede School Markeent

 

Krijgt u ook weleens formulieren/ brieven  in de brievenbus of in de mailbox waarvan u denkt: “Wat moet ik hier toch mee “? Brieven van verzekeringen, instanties, bedrijven waar u echt geen raad mee weet ?

Geregeld komen er mensen op school hulp vragen bij het invullen van de hedendaagse papierwinkel. Helaas lukt het niet altijd om ieder hierbij te helpen.

Op verzoek van Brede School Markeent in Weert start Humanitas Midden-Limburg voor  ouders en andere belangstellenden uit de wijk een Formulieren Steunpunt op maandagmiddag. Op deze middag kan iedereen terecht voor ondersteuning, doorverwijzing en advies bij het invullen van formulieren.

Op 11 september 2017 wordt gestart met

 “Formulieren Steunpunt Humanitas.”  (FSH).                                                                                                                                         

Ouders die vragen hebben  of ondersteuning wensen  bij het lezen of invullen van formulieren kunnen elke maandag tussen 13.15 uur en 15.15 uur gratis  gebruik maken van de expertise van Anja Timmermans van Humanitas Midden-Limburg.

 

Bij de ingang van Brede School “Markeent” is de kleine Welzijnsruimte beschikbaar waar ouders met hun vragen terecht kunnen. Advies en ondersteuning is gratis, iedereen kan gewoon binnen lopen zonder aanmelding vooraf.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht