CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 13122844
  • Adres:
  • Humanitas Nederrijn is actief in: Almere, Bennekom, De Klomp, Deelen, Doorwerth, Ede, Ede Gld, Ederveen, Elst Ut, Harskamp, Heelsum, Heveadorp, Lunteren, Oosterbeek, Otterlo, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Wekerom, meer...

Twee van onze activiteiten:

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Opvoeden gaat niet vanzelf. Kun je 't echt even niet meer aan? Dan helpt Home-Start(+) Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. 

Meer activiteiten van Humanitas Nederrijn
Humanitas Nederrijn zoekt vrijwilligers voor:
Bestuursleden

Wij zoeken een bestuurslid (vrijwilliger) voor de portefeuille Jeugd activiteiten: Home-Start, Home-Start+ en BOR

Vrijwilligers Thuisadministratie

Handig met cijfers? Goed in ordenen van de administratie? Help je graag iemand  zijn administratie weer op orde te krijgen? Ben je gemiddeld drie uur beschikbaar per week? Zo ja, meld je dan aan als vrijwilliger Thuisadministratie bij Humanitas!

Maatjes Humanitas Tandem

Voor het project Tandem in Rhenen, Wageningen en Renkum zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Een maatje ondersteunt bij het uitbouwen en versterken van het sociale netwerk, zodat een deelnemer na een jaar weer zelf verder kan.

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8