Nederrijn

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 13122844
  • Adres:
  • Humanitas Nederrijn is actief in: Bennekom, De Klomp, Deelen, Doorwerth, Ede, Ede Gld, Ederveen, Elst, Elst Ut, Harskamp, Heelsum, Heveadorp, Lunteren, Oosterbeek, Otterlo, Renkum, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Wekerom, meer...

Twee van onze activiteiten:

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financi├źn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Contact Houden is er voor mensen die moeite hebben om aan de samenleving deel te nemen. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Meer activiteiten van Humanitas Nederrijn
Humanitas Nederrijn zoekt vrijwilligers voor:
Bestuursleden

Wij zoeken een bestuurslid (vrijwilliger) voor de portefeuille Jeugd activiteiten: Home-Start, Home-Start+ en BOR

Maatjes Thuisadministratie

Vrijwilligers doen ertoe!!! Wordt vrijwilliger Thuisadministratie!

Maatjes Humanitas Tandem

Voor het project Tandem in Rhenen, Wageningen en Renkum zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Een maatje ondersteunt bij het uitbouwen en versterken van het sociale netwerk, zodat een deelnemer na een jaar weer zelf verder kan.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Stappen met Strippen Wageningen

Stappen met Strippen

Stappen met Strippen is een project voor mensen die zich eenzaam voelen en daardoor ongewild een teruggetrokken leven leiden en voor mensen die ge├»nteresseerd zijn in de verhalen van anderen en hun perspectief willen verrijken. Deze mensen willen anderen helpen, maar ervaren een drempel om zich te binden. Stappen met Strippen is ontstaan op initiatief van De Maakfabriek, Humanitas en THUIS.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8