Wat we doen

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. In Wageningen, Ede en Renkum helpt een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Tandem

Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen doen? De vrijwilliger van Humanitas Tandem helpt je op weg. Want onder de mensen komen, is gemakkelijker met z’n tweeën. Zo bouw je het vertrouwen op om zelf weer contacten te leggen.

Contact houden

Contact Houden is er voor mensen die moeite hebben om aan de samenleving deel te nemen. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Home-Start Veenendaal

Opvoeden gaat niet vanzelf. Kun je 't echt even niet meer aan? Dan helpt Home-Start. Een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen.