Nederrijn

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden.

Thuisadministratie wordt aangeboden in Ede, Renkum en Wageningen.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

NIEUW: Steunpunt Ede

Op 11 april 2017 zijn wij in buurtcentrum "De Meerpaal" aan de Industrielaan nr. 1 in Ede gestart  met het Humanitas Steunpunt Ede. Bij dit steunpunt kunnen burgers terecht voor advies, hulp bij het invullen van formulieren, en bijvoorbeeld vragen over ingewikkelde brieven/facturen van instanties die zij niet begrijpen.

In de Ede Stad van 12 april 2017is een artikel over ons steunpunt gepubliceerd . Wanneer u op het plaatje klikt wordt u doorverwezen naar het artikel op de website van Ede Stad.

Meer informatie over De Meerpaal vindt u in http://www.buurthuisdemeerpaalede.nl/