Welkom op de website van Humanitas, afdeling Nijmegen en omstreken

Humanitas Nijmegen e.o. is er voor mensen die het om uiteenlopende redenen even niet in hun eentje redden. Humanitas Nijmegen e.o. biedt hen steun via twee activiteiten, te weten Hulp bij Thuisadministratie (TA) en Ondersteunend Contact / Doorbreking Isolement (OC/DI).

Telefoonnummer:
06-44 71 50 42

CONTACT

Activiteiten

Thuisadministratie

De vrijwilligers van Thuisadministratie helpen bij het op orde brengen en houden van je administratie. Als je het overzicht over je financiën bent kwijtgeraakt ... en je wilt er iets aan doen ... neem dan contact op met onze afdeling. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Ondersteunend Contact

Iedereen kan zich eenzaam voelen. Met Ondersteunend Contact kom je onder mensen. Die stap is vaak gemakkelijker te nemen met z’n tweeën. Samen met ‘n maatje ga je gezellig op stap en doe je dingen die je leuk vindt. Zo bouw je zelfvertrouwen op om zelf weer contacten te leggen.

Let op!

Voor (algemene) vragen kunt u een mail sturen naar nijmegen@humanitas.nl. Maar ..hebt u vragen over Thuisadministratie? Mail dan naar ta.nijmegen@humanitas.nl. Wilt u bellen? Voor algemene (bestuurs)zaken: 06-44 71 50 42 Voor vragen of informatie Thuisadministratie: 06-27 58 05 52 Voor vragen of informatie Ondersteunend Contact: 06-49 75 80 11