Ondersteunend Contact - Doorbreking Isolement

Wil jij ook meer onder de mensen komen? Samen is dat gemakkelijker. Met een maatje van Ondersteunend Contact ga je op stap en bouw je aan vertrouwen.

Iedereen kan zich eenzaam voelen, ongeacht z’n levensverhaal of leefomstandigheden. De stap om weer onder de mensen te komen, is dan vaak gemakkelijker te nemen als je met z’n tweeën bent. Met een ‘maatje’ van Humanitas Ondersteunend Contact bijvoorbeeld.

Jouw maatje heeft een luisterend oor voor wat je bezighoudt. Samen bedenken jullie welke activiteiten leuk zijn om te gaan doen. Wandelen, tuinieren, hardlopen, een bezoek aan een museum of een gezellig kopje koffie op een terrasje; het kan van alles zijn. Ongeveer een jaar lang stelt je maatje alles in het werk om jou het plezier en zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt om straks zelf nieuwe contacten te leggen en oude te onderhouden.

Contact

Voor informatie of aanmelden (voor hulp of als vrijwilliger) kun je bellen.
Dinsdag          tussen 14.00 en 17.00 uur:    06 44 36 06 36.
Donderdag     tussen 14.00 en 17.00 uur:    06 49 75 80 11.


Mailen kan ook: nijmegen@humanitas.nl.

-----------------------------------------------------------

Wie liever gebruik maakt van de mogelijkheid om anoniem te chatten verwijzen wij naar ‘Humanitas Chat’: www.hetluisterendoog.nl

Deze website is bedoeld voor iedereen die zich op een of andere manier geïsoleerd voelt en behoefte heeft aan contact. Ongeacht jouw levensverhaal, je achtergrond, leeftijd of leefomstandigheid kun je hier je verhaal kwijt.
Dat kan door online, vertrouwelijk en anoniem te chatten met een vrijwilliger van Humanitas.