Ondersteunend Contact/Doorbreking Isolement

Wil jij ook meer onder de mensen komen? Samen is dat gemakkelijker. Met een maatje van Ondersteunend Contact ga je op stap en bouw je aan vertrouwen.

Iedereen kan zich eenzaam voelen, ongeacht z’n levensverhaal of leefomstandigheden. De stap om weer onder de mensen te komen, is dan vaak gemakkelijker te nemen als je met z’n tweeën bent. Met een ‘maatje’ van Humanitas Ondersteunend Contact bijvoorbeeld.

Jouw maatje heeft een luisterend oor voor wat je bezighoudt. Samen bedenken jullie welke activiteiten leuk zijn om te gaan doen. Wandelen, tuinieren, hardlopen, een bezoek aan een museum of een gezellig kopje koffie op een terrasje; het kan van alles zijn. Ongeveer een jaar lang stelt je maatje alles in het werk om jou het plezier en zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt om straks zelf nieuwe contacten te leggen en oude te onderhouden.

Contact

Voor informatie of aanmelden (voor hulp of als vrijwilliger) kun je bellen naar Ans Aerts, coördinator. Dat kan op dinsdag of donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur: 06-4975 8011.
Je kunt ook Ans mailen.

Op andere dagen kun je ook bellen, laat dan een voicemail achter met je naam en telefoonnummer.

Mailen kan ook: nijmegen@humanitas.nl.

Wil je meer weten over het werk van onze afdeling? Klik dan hier voor onze afdelingsfolder.

Heb je zelf interesse om vrijwillig maatje te worden? Klik dan hier voor meer in formatie.

-----------------------------------------------------------

Wie liever gebruik maakt van de mogelijkheid om anoniem te chatten verwijzen wij naar De Luisterlijn.

Deze website is bedoeld voor iedereen die zich op een of andere manier geïsoleerd voelt en behoefte heeft aan contact. Ongeacht jouw levensverhaal, je achtergrond, leeftijd of leefomstandigheid kun je hier je verhaal kwijt.
Je kunt online chatten, het is vertrouwelijk en anoniem.