Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen én te houden. En kan helpen bij het bestrijden van schulden.

Financiële of administratieve zaken zijn niet ieders hobby. En door omstandigheden kun je het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld als je partner overlijdt, of als je gaat scheiden of je baan kwijtraakt. Dan kan het gebeuren dat er schoenendozen vol bankafschriften op je wachten, of dat er rekeningen zijn die je allang had moeten betalen. Misschien heb je al een tijdje moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Moeite met betalen van huur of rekeningen. En dreigt er een schuld te ontstaan.
Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor.

Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. We zetten samen je inkomsten en uitgaven op een rij, gaan na waar je recht op hebt en maken een overzichtelijk huishoudboekje. Daarna kun je zelf je weg vinden in je eigen administratie en financiën. Een hele zorg minder. Bijna iedereen voelt zich na korte tijd enorm geholpen en na langere tijd kunnen mensen vaak weer zelfstandig verder.

Belangrijk om te weten:
- je wordt door 'n vaste vrijwilliger van Humanitas begeleid, die bij jou thuis komt. Dus niet steeds wennen aan weer een ander, en geen gereis naar een kantoor of wijkcentrum;
- aan deelname zijn voor jou geen kosten verbonden. Voor jou als deelnemer is de begeleiding gratis.

Contact

Voor informatie of aanmelden (voor hulp of als vrijwilliger) kun je bellen:

We zijn bereikbaar op dinsdagmiddag van 14.00-17.00 uur: 06 27 58 05 52.
Op andere tijden kun je uiteraard ook bellen. Spreek dan onze voicemail in en vermeld in elk geval je naam en telefoonnummer. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.

Of stuur een mailtje met je gegevens naar ta.nijmegen@humanitas.nl.

------------------------------------------------------------------------------

Drie ervaringsverhalen van deelnemers Thuisadministratie:

"Zonder Thuisadministratie was het fout gelopen"

"Het werd me te veel, al die rekeningen"

"Ik weet nu dat ik het zelf kan"

"Ik kan het iedereen aanraden"

Wil je weten wat onze vrijwilligers voor jou kunnen betekenen? Kijk dan naar deze impressie.

//www.youtube-nocookie.com/embed/hjJZnIsVzlE