Onze vrijwilligers

Uitvoerende vrijwilligers

Je helpt mensen die dat 't hardst nodig hebben. Bijvoorbeeld als maatje van iemand die eenzaam of je helpt iemand met het ordenen van de administratie.

Coördinerende vrijwilliger

Je bent het aanspreekpunt voor de uitvoerende vrijwilligers. Zij kunnen met vragen en verhalen bij jou terecht. Ook zorg je voor de juiste match tussen vrijwilliger en deelnemer en let je op de kwaliteit van het werk.

Bestuurlijke vrijwilligers

Je bent actief in de besturen van onze afdeling. Daar maak je plannen voor de korte en langere termijn, stippel je het beleid uit en onderhoudt je contacten met het district en het landelijk bureau. 
Als vrijwilliger van Humanitas ga je altijd goed geschoold aan de slag. Trainingen worden aangeboden en verzorgd door de Humanitas Academie.

Wat bieden we je?

Al onze vrijwilligers gaan goed voorbereid aan de slag. Je volgt -afhankelijk van je nieuwe rol binnen onze afdeling- een basisscholing. En zo nodig krijg je ook één of meerdere vervolgtrainingen. Ook krijg je persoonlijke begeleiding van een coördinator. Bij hem of haar kun je terecht met al je vragen. Ook kun je terugkombijeenkomsten bijwonen.
Natuurlijk ben als vrijwilliger bij ons WA-verzekerd tijdens je werk bij Humanitas WA-verzekerd.

Meer informatie?

Wil je weten welke vacatures onze afdeling momenteel heeft? Klik dan hier.

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag? Stuur dan een mail met je motivatie en je cv naar: nijmegen@humanitas.nl. Ook voor meer informatie kun je op dit mailadres terecht.
Of kijk voor meer informatie op de landelijke website.