Home-Start

Als gezin maak je wel eens een periode mee waarin het niet zo goed gaat....

Als gezin maak je weleens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met familie en vrienden, problemen op je werk, gebrek aan geld of spanning met je partner. Meestal kun je zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Een vrijwilliger van Home-Start kan dan een steuntje in de rug bieden. Home-Start biedt ondersteuning, praktische hulp en vriendschap aan ouders met ten minste één kind tot en met 18 jaar. Als ouder geef je zelf aan wat jouw behoefte is; jouw vraag staat centraal!

Wil je iets meer weten hoe het werkt, ook in coronatijd? Kijk dan naar dit Youtubefilmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=HI7BZ2G5Vjc

Aanmelden en dan?

Nadat je je hebt aangemeld nemen we vrijblijvend, binnen zeven werkdagen contact met je op. We informeren je dan verder over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Aanmelden kan via de onderstaande knop.

Vrijwilliger worden?

We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via de onderstaande knop! Bekijk ook onze openstaande vacature voor dit project:

Dit project is actief in de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Uitgeest en Castricum.

Wil je weten hoe onze vrijwilligers tijdens de coronatijd gezinnen ondersteunen? Willemijn vertelt er graag over. Klik op de onderstaande link.

https://youtu.be/HI7BZ2G5Vjc

Home-Start tijdens corona

Hoe gaat het met Home-Start gezinnen in coronatijd?

//www.youtube-nocookie.com/embed/HI7BZ2G5Vjc