Noord-Kennemerland

Humanitas Maatjes NKL

Wil je graag een maatje om samen mee op stap te gaan? Maar lukt het niet om contacten te leggen, of weet je niet goed hoe? De Humanitas Maatjes zijn er voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen is het leuker!

Samen met een van onze vrijwilligers – jouw maatje – ga je eropuit. Gewoon lekker ontspannen. Wandelen, winkelen of een voorstelling bezoeken. Of misschien vind je het leuk om je hobby te delen. En natuurlijk kun je praten over wat jou bezighoudt. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven dat je nodig hebt om je eigen contacten op te bouwen.

Klik hier voor de flyer van Maatjes!

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor een van de activiteiten binnen het thema Eenzaamheid? Zie de onderstaande wegwijzer om te kijken welke activiteit het beste past!

Aanmelden, en dan?

Nadat je je hebt aangemeld nemen we vrijblijvend, binnen drie weken contact met je op. We informeren je dan verder over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Aanmelden kan via de onderstaande knop.

Zelf Maatje worden?

We zoeken altijd nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via de onderstaande knop! Bekijk ook onze openstaande vacatures voor dit project:

Dit project is actief in de gemeenten Alkmaar en Bergen.