Wij zeggen bedankt!

De medewerkers van Humanitas Noord-Kennemerland maken zich sterk voor hun vrijwilligers!

“Iedereen is zelfredzaam, kinderen kunnen zichzelf zijn en ontwikkelen thuis en ouderen zoeken elkaars gezelschap op.” Vanzelfsprekend. Toch?

Niet helemaal. Wij zetten ons samen met onze vrijwilligers dagelijks in voor een fijne samenleving. Net als vele andere stichtingen en verenigingen. Dat gaat niet vanzelf en daarom is jou hulp nodig.

Van 11 tot en met 15 juni 2019 vindt de Oranje Fonds Collecte plaats. Dit is dé collecte voor een sociaal verbonden Nederland. Het unieke van deze collecte is dat we 50% van onze opbrengst mogen investeren in eigen doelstellingen. Dit jaar willen wij dit besteden aan een extraatje voor onze vrijwilligers. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale initiatieven in onze provincie. Zo wordt alles 100% lokaal besteed.

Tijdens deze collecteweek gaan wij collecteren in Overdie. Heb je ons gemist of komen we helemaal niet bij je langs? Dan kun je ook doneren via onze online collectepagina: Collectepagina Humanitas.

De collecte is inmiddels gesloten en wij bedanken alle donateurs!! Wil je ons blijven steunen kun je een rechtstreekse donatie doen of word vrijwilliger!

 

Alvast bedankt!”

 

Terug naar het nieuwsoverzicht