Waardecheque voor Humanitas Noord-Kennemerland!

10 oktober werd Gloria Tijm, een van onze coördinatoren van het project VPTZ, uitgenodigd bij Rotary Langedijk-Geestmerambacht. Gloria heeft hier ons project VPTZ gepresenteerd. Na afloop van deze presentatie kreeg Gloria een waardecheque van €250 aangereikt van Rotarty Langedijk-Geestmerambacht. Voor Humanitas als dank voor de inzet!

"Ik heb verteld dat ik een trotse coördinator ben van een prachtige groep geschoolde en betrokken vrijwilligers die bij mensen worden ingezet met een levensverwachting van ongeveer 6 maanden of korter."  

De vrijwilligers van VPTZ hebben ieder hun eigen talent en kijken wat er nog toe doet voor de medemens in de laatste levensfase. Nog even in de rolstoel naar buiten, samen muziek luisteren, een boek voorlezen of gewoon "er zijn". Op die manier krijgt de vaak overbelaste naaste een dagdeel tijd voor zichzelf. Daarnaast krijgt diegene ook even de persoonlijke aandacht van de vrijwilliger om  zijn of haar verhaal kwijt te kunnen. Hierdoor krijgt deze persoon weer energie om met de situatie om te gaan!

Rotary Langedijk-Geestmerambacht bedankt!

Meer informatie over het project VPTZ? Klik dan hier!

Terug naar het nieuwsoverzicht