Ambassadeur Humanitas

Ben jij Humanitastisch? Word ambassadeur bij Humanitas Noord-Kennemerland!

Het is 9.30 uur in de morgen. De zon schijnt over de markt en de eerste mensen lopen langs de kramen. Jouw taak als ambassadeur start. Je spreekt mensen aan en vertelt ze over het mooie werk van Humanitas. Je deelt hier en daar een folder uit, je spreekt over je eigen ervaringen als vrijwilliger en over de andere projecten die Humanitas biedt, je noteert een telefoonnummer voor  nadere kennismaking en soms laat je iemand simpelweg met rust. En dan is het tijd voor een kop koffie!

Een voorbeeld van hoe je als ambassadeur een paar uur aan de slag kunt zijn voor Humanitas.

 

Als ambassadeur vertegenwoordig je Humanitas bij markten, beurzen en andere evenementen. Je geeft zelf aan bij welke activiteiten je ingezet wilt worden en welke taken je leuk vindt om te doen. Dat kan variëren van een kraam opbouwen tot het aanspreken van mensen,  van een promotiepraatje houden tot het uitdelen van flyers, van informatie geven tot Humani-tassen uitdelen en het coördineren van beschikbaarheid van je collega ambassadeurs op het evenement zelf.

Wij vinden het belangrijk dat jeeen open en spontane houding hebt. Daarnaast is belangrijk dat jij een positief en inspirerend verhaal over (jouw ervaringen bij) de verschillende projecten bij Humanitas kunt vertellen. Natuurlijk bieden we jou een training aan zodat je goed geïnformeerd en geïnspireerd op pad kan gaan.

Lijkt het jou leuk om hieraan mee te werken?

Neem dan snel contact op met het kantoor van Humanitas:  072-540-1800 of kantoor.nkl@humanitas.nl

___________________________

Wat bieden wij?

  • Training

  • Onkosten vergoeding

  • Verzekering

Terug naar overzicht